Studio Be Bold

Saskia Giesbers logo ontwerp door Studio BE BOLD

Saskia Giesbers

Saskia Giesbers vond het tijd om haar bedrijf met een stevige positionering en een high-end design neer te zetten. Ze doorliep eerst het BOLD BRAND traject en verlengde dit met het LOUD & PROUD traject waar Studio BE BOLD een jaar lang strategisch mee keek.

Studio BE BOLD ontwikkelde met haar team onder andere de branding en het design voor de website, brochure, weggever, social media en de brandingshoot.

Website design Saskia Giesbers door Miranda Schellevis
Branding Saskia Giesbers door Studio BE BOLD

opvallen in de corporate wereld

Bij de eerste kennismaking een goede indruk achterlaten. En iets overhandigen waardoor de klant direct al een eerste stap kan zetten. Dit zag Saskia liever dan een visitekaartje. Dus ontwikkelde we een klein boekje dat op een bijzonder manier verpakt werd. Het geheel werd verzegeld door een lakzegel van haar eigen icoon. Uiteraard paste alles van papier soort tot de kleur van de lak volledige bij haar nieuwe positionering.

Social media design door branddesigner Miranda Schellevis voor Saskia Giesbers
Saskia Giesbers deelnemer aan het BOLD BRAND traject bij Studio BE BOLD

Ik ben meteen geloofwaardig voor mijn klanten

Miranda was in staat om wat uniek is aan mij naar boven te halen. Ze heeft mijn branding en design geprofessionaliseerd en mij geleerd hoe ik dit strategisch kan inzetten. Ik denk nu heel erg in ‘experience’, in ervaringen. Ik vraag me af: wat wil ik dat mijn klant ervaart en hoe helpt mijn branding en design hierbij? Mijn aanpak hierin is door het traject echt veranderd. Wat ik weggeef, de vragen die ik stel, de kleding die ik draag, alles klopt nu.

De uitstraling van mijn business past nu volledig bij mij en dit merk ik ook. Ik ben meteen geloofwaardig voor klanten. De lat leg ik voor mijzelf altijd heel hoog en door de aanpak van Miranda en het team van professionals waarmee zij werkt heb ik hem ook gehaald. Dus nu heb ik de lat weer wat hoger gelegd en ben op weg om die te halen…

Saskia Giesbers - business owner
Icoon ontwerp Saskia Giesbers door Studio BE BOLD
Brochure ontwerp Saskia Giesbers door Miranda Schellevis

Wil jij je ook positoneren als een expert?

En klanten aantrekken die jouw waarde snappen?

Branddesigner Miranda Schellevis met haar klant Saskia Giesbers

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!