HIGH-END BOLD BRAND EXPERIENCE TRAJECT

– dé expert in jouw vakgebied worden
– buiten de lijntjes kleuren
– onderscheiden van de massa
– High-end klanten aantrekken
– meer omzet door je dikke design
– je business weer volledig ownen
– Uber proud zijn
Is dit wat jij wilt? Lees dan verder of stuur mij direct een mail.

Wat je uitstraalt, trek je aan!

Als jij Chanel bent en je straalt Chanel uit, dan krijg je ook Chanel klanten. Maar ben je Chanel en straal je C&A uit, tja… 3 x raden wat voor soort klanten je dan krijgt.

Mijn omzet is binnen het jaar bijna verdubbeld

Mijn bedrijf liep goed en door de groei paste de uitstraling er niet meer bij. Nu mijn merk opnieuw stevig in de markt is gezet trek ik met het nieuwe design die cliënten aan die goed bij mij passen en waar ik energie van krijg.
Ik heb het afgelopen jaar een record omzet gedraaid, bijna het dubbele van het jaar ervoor.
Wat ik heel fijn vond van het traject is dat Miranda met haar team het complete plaatje aanbiedt, en het regelt. Je wordt echt ontzorgd.

Charlotte van Asseldonk - de Talentenleider

Wil jij klanten die jouw waarde snappen nog voordat ze een woord met je gesproken hebben?

Klanten waar je energie van krijgt. En wil je voor eens en altijd af zijn van die kreun-en-steun klanten?
Dan is het tijd om je te positioneren als een leading expert.

20% meer winst bij professioneel design

Uit wetenschappelijk onderzoek ‘Effectiviteit van design’ van de BNO, Erasmus Universiteit en TU Delft is gebleken dat een professioneel ontwerp je 20% meer winst oplevert.

succes ermee

Veel branddesigners maken prachtige ontwerpen waar je zo verliefd op kunt worden. En geven je de tools zodat jij er zelf mee aan de slag kunt. En als kers op de taart wensen ze je er succes mee. Klinkt fantastisch toch?

Ik wens je geen succes. Ik zorg ervoor dat je krijgt en leert wat echt nodig is om je merk stevig te positioneren. En je branding en design voor je gaat werken.

 • Want op welk level ga jij je positioneren?
 • Hoe zorg je dat je lancering een knallend spektakel is en soepel verloopt?
 • En wat ga je doen met die kleuren, dat logo en prachtige foto’s?
 • Waar ga je die doorvoeren?
 • Hoe gaat je design voor meer omzet zorgen?
 • Hoe zorg je dat jij die expert positie blijft behouden en dit niet een korte piek is?
 • Hoe zet jij je design zo in dat je klanten je ambassadeurs worden?
 • En hoe voorkom je dat je onnodig kosten maakt?

Dit komt allemaal naar voren in het HIGH-END BOLD BRAND EXPERIENCE TRAJECT.

HIGH END BOLD BRAND EXPERIENCE TRAJECT

Tijdens het traject werken we 1 op 1 en schakel ik, daar waar nodig is, mijn top team in. Van fotografen tot webbouwers en stylisten. Alles wat nodig is om jou op hoog niveau te positioneren.

Wat we tijdens het traject ontwikkelen is volledig maatwerk. Ik kijk per klant wat er precies nodig is om het doel te bereiken dat er voor ogen is. Geen templates of standaard gedoe.
Dat wil niet zeggen dat we hap-snap maar wat gaan maken. Door mijn 12 jaar lange ervaring als brand artist weet ik exact welke stappen er nodig zijn om je bedrijf te laten groeien.

Voel jij dat het tijd is om je expert positie te claimen?

Want die expert dat ben je al. Alleen weet de rest van de wereld dit pas als jij dit letterlijk laat zien. Voel je nu YES dat wil ik. Stuur dan een mailtje naar miranda@studiobebold.nl of vul het contact formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Het gaat om een flinke investering, ik dacht eerst kan ik dit niet zelf?

Ik wilde graag met jou samen werken, maar toch heb ik even getwijfeld. Het gaat om een flinke investering, en ik dacht eerst, kan ik dit niet zelf? Maar ik zag al snel in hoe weinig klanten ik nodig had om dit terug te verdienen. En belangrijker nog, ik zag in hoeveel klanten ik misliep als mijn merk niet stevig zou staan en mijn expertise niet direct zichtbaar is. Naast een BOLD design is de essentie van mijn bedrijf super scherp geworden.”

Anne Quaars - businesscoach

VOOR WIE IS DIT TRAJECT WEL BEDOELD

Dit maatwerk traject is bedoeld voor jou als je:

 • een aantal jaar een goedlopend bedrijf hebt
 • expert bent in je vak en nu aan alles voelt dat de rest van de wereld dit ook mag zien
 • bereid bent om te investeren en je huidige design los te laten
 • jezelf echt het allerbeste gunt en niet beknibbelt op de uitvoering
 • je het volste vertrouwen in mij hebt, het design uit handen geeft en trots wilt worden op de uitstraling van je bedrijf

VOOR WIE IS DIT TRAJECT NIET BEDOELD

 • als je alleen een mooi logo wilt en denkt dat je daarmee instant een expert bent
 • je het liefst alles zelf doet en tegen mij zegt dat iets een mm naar links of naar rechts moet
 • je 5 slappe ontwerpen wilt zien en dan een compromis van dit alles wilt. Je krijgt van mij namelijk 1 knetter goed design.
 • je niet bereid bent om te investeren

Mijn oude branding voelde als een scheur in mijn blouse

Ik heb heel even getwijfeld of ik wel een nieuwe branding en een high-end design nodig had. Ik ben er van overtuigd dat ik zonder branding ook voldoende klanten krijg. Maar mijn oude design voelde als een scheur in mijn blouse en dat had impact op mijn energie.

Ik ben ontzettend blij dat ik het toch heb gedaan. Ik ben trots op de nieuwe branding en dat werkt heel overtuigend, daardoor voel ik me als ondernemer veel krachtiger. Het versterkt bovendien onze nieuwe aanpak, high-level ondernemen. Dat vind ik erg verrassend en had ik van te voren niet verwacht.

Laura Babeliowsky - High-end businesscoach

Ben jij klaar om die go-to ondernemer in jouw branche te worden?

Stuur mij een mailtje op miranda@studiobebold.nl dan kijken we samen welke mogelijkheden ik voor jou zie.