Studio Be Bold

Over mij

Het is mijn missie jou uit te dagen om je experts positie te claimen. Een plek waar jij al lang en breed staat, maar die voor de rest van de wereld nog niet zichtbaar is.

Ik ben brand artist, creatief brein en eigenaar van ‘Studio BE BOLD’. En run al 12 jaar een eigen ontwerp studio in Rotterdam. De stad waar ik afstudeerde aan de kunstacademie en nog iedere dag inspiratie krijg.

Een jaar na mijn afstuderen won ik de ‘Rotterdamse cultuurprijs’ en werkte ik voor merken als ‘Bloemenbureau Holland’, ‘Scholengemeenschap InHolland’ en uitgeverijen Kosmos en Sanoma.

Na jaren voor grote merken te hebben gewerkt viel het me op dat veel vrouwelijke experts ontzettend veel waarde te bieden hebben. Zich 100% voor hun klanten inzetten en zich positioneren als… gemiddeld.
Tja en ‘gemiddeld’ en ‘expert’ gaan niet geloofwaardig samen.
Met het gevolg dat ze klanten aantrekken die energie kosten en niet bereid zijn om te investeren.
Dit vond ik zo pijnlijk om te zien dat ik besloot om me niet meer voor grote bedrijven te werken, maar me te focussen op die vrouwelijke ondernemer. Zij die echt klaar zijn om de leading expert in haar branche te worden.

Ben jij een succesvolle ondernemer, echt een expert? En is het tijd dat de rest van de wereld dit ook ziet? Voel je aan alles dat je wilt opvallen en wegstappen van alles wat gemiddeld is? Dat je helemaal voluit wilt gaan en je business opnieuw met een dik vet design in de wereld wilt zetten?

Stuur dan een mail naar miranda@studiobebold.nl of vul het contactformulier in.

 

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!