Studio Be Bold

Over mij

Het is mijn missie om ondernemers weer trots te maken op hun huisstijl. De uitstraling van hun bedrijf. Wanneer jouw logo en huisstijl volledig bij je ambities aansluiten, blijft je bedrijf groeien. Daar ben ik van overtuigd. Sterker nog, als jij niet meer volledig achter je huisstijl staat belemmert dit de groei van je bedrijf.

Ik kan dit zo overtuigd zeggen omdat ik het zelf heb mee gemaakt.

In 2007 studeerde ik af aan de kunstacademie in Rotterdam. Drie dagen na mijn afstuderen stond ik zelf met de hand mijn eerste huisstijl te zeefdrukken. Het ene na het andere visitekaartje legde ik in de droogrekken neer. Ik herinner me nog precies de geur van de inkt en de structuur van het papier. Man wat was ik trots op mijn logo en de rest van mijn huisstijl. Het gaf mij echt zelfvertrouwen en een mega energie.

Al snel kwamen de eerste opdrachten binnen

Zoals bij de meeste ondernemers was dat eerst uit mijn kennissenkring. Later werd ik benaderd door grotere opdrachtgevers. Ik werkte met heel veel plezier aan tijdschriften voor Sanoma, boeken voor uitgeverij Kosmos, maar ook projecten voor Gemeente Rotterdam. Allemaal grote en zeer veelzijdige opdrachten.

Na 6 jaar veranderde iets

Zowel bij mij als in de maatschappij. Ik ben ontzettend leergierig, wil continu bij leren, mezelf ontwikkelen en volg de ene na de andere training en heb al 4 jaar een businesscoach. Na die 6 jaar wilde ik meer verdieping en echt de expert worden in mijn vakgebied. Ik koos ervoor om te werken voor ondernemers. Succesvolle vrouwen die lef hebben, 40 jaar of ouder zijn en die een aantal jaar een bedrijf runnen en weten wat ze willen.

Hoe enthousiast ik ook was het lukte me niet

Super frustrerend was dat. Hoe dat kwam? Er bleek een mismatch te zijn tussen de uitstraling van mijn huisstijl en de ideale klant die ik voor ogen had. Die huisstijl waar ik zo verliefd op was en zelf had gemaakt, sloot niet aan bij die doelgroep.

Ik schaamde me kapot

Hoe kon ik dit als grafisch ontwerpster niet gezien hebben! Gelukkig voelde het al snel als een ontzettend mooi leermoment. De huisstijl werd aangepast en de een na de andere succesvolle onderneemster wilde met mij samenwerken. En werd direct duidelijk op welk gebied ik een expert wilde worden. Namelijk huisstijlen.

Huisstijlen die volledig op maat zijn gemaakt

Kwaliteit uitstralen en high-end zijn. Ik luister naar je verhaal en vraag naar je wensen. Daarna doorlopen we een aantal stappen volgens de Studio BE BOLD methode. Een methode die ik al bij tientallen ondernemers heb toegepast en keer op keer succesvol blijkt te zijn.

Waarom ik geen 100 logo’s per jaar maak?

Doordat ik echt maatwerk lever, precies dat wat bij jou past en soms ook met de hand elementen voor je maak, investeer ik veel tijd in een klant. Ik vind het heerlijk om echt het allerbeste aan jou te geven. Omdat ik je dit gun en je ook deze kwaliteit garandeer werk ik niet met standaard templates en maak geen 100 logo’s per jaar. Want ja… ook bij mij zitten er maar 24 uur in een dag.

Wil jij ook een exclusieve huisstijl en weer trots zijn op de uitstraling van je bedrijf? Lees dan hier verder of stuur een mail naar miranda@studiobebold.nl

Wil jij door middel van je brand design doorbreken naar iconisch niveau?

Schrijf je dan gratis in en ontvang regelmatig mijn ‘firestarters’ met tips en artikelen om van je merk een geweldige high-end ervaring te maken.