Studio Be Bold

Over mij

Het is mijn missie om, door middel van design, de werkelijke waarde van vrouwelijke ondernemers te laten zien. Zodat zij impact gaan maken in het gebied waar zij expert in zijn. Hierdoor stijgt direct de waarde van haar product of dienst.

Ik geloof dat de meeste vrouwelijke ondernemers veel meer in zich hebben dan dat ze op dit moment laten zien. Zelfs de high-end ondernemers die nu al goed verdienen.

Ook zij doen zich vaak kleiner voor doen dan dat ze zijn en dat is helemaal niet nodig. Ik snap het wel. Ik heb het zelf ook jaren lang gedaan. Door bescheidenheid, maar ook door de verlegenheid die ik als kind al had.

Als klein verlegen meisje van 4 jaar fluisterde ik grapjes tegen het vriendinnetje dat naast mij stond, omdat ik ze niet hardop durfde zeggen. Zij wel en kreeg er vervolgens alle credits voor. Wat ik in die tijd prima vond. Die verlegenheid bleef ook in mijn volwassen jaren. Op de kunstacademie maar ook tijdens de 10 jaar dat ik samen met Eline het ontwerpbureau ‘Knalrood’ runde. Beide waren we verlegen alleen ik iets brutaler. Dus als we voor een groep mochten spreken duwde ik, vooral in de eerste jaren, Eline naar voren. Ging ik bewust achter haar staan, in haar schaduw.
Ik deed het echt zelf, maar op een gegeven moment was ik er klaar mee. Voelde ik aan alles dat het tijd was om meer van mijzelf te laten zien, om echt impact te gaan maken, mijn stem te laten horen en iets aan deze wereld toe te voegen. Vanaf het moment dat ik besloot om dit te doen, ging er een knop om en ben ik het daadwerkelijk gaan doen. Actie! Dit is een van de beste besluiten ever geweest, met nu een succesvol bedrijf als gevolg waar mijn klanten mijn prijzen als vanzelfsprekend beschouwen. En dat gun ik jou ook.

Ik wil alle vrouwelijke ondernemers uitnodigingen om ook zichzelf te laten zien.

Om impact te maken in het gebied waar zij expert in zijn. Om BOLD te zijn. En een verschil te gaan maken met dat waar jij zo ontzettend goed in bent.

Ben jij een high-end ondernemer, een expert, straal dan in heel je bedrijf uit dat jij die high-end expert bent.

En verschuil je niet in een branddesign van 3 of 5 jaar geleden toen je wellicht nog een starter was. Als ondernemer, maar ook als mens, heb jij je door de jaren heen ontwikkeld en is je kennis verbreed. Deel deze kennis en laat het zien. De tijd om te verstoppen is voorbij. Zet jezelf niet klein neer, maar groots zoals jij bent. Ga impact maken!

In de afgelopen 11 jaar als brand designer heb ik tientallen ondernemers met een geweldig design geholpen om zichzelf in de markt te zetten.

Waarom niet honderden? Omdat ik 1 op 1 werk en echt maatwerk voor je maak. Geen standaard templates maar enkel het allerbeste voor jou om je echte waarde te laten zien. Verder werk ik volgens mijn BOLD-methode waardoor je merk een waanzinnige high-end experience wordt, de waarde van je dienst stijgt en je loyale klanten krijgt. Zelf pas ik deze methode uiteraard ook toe en heb ik heel wat loyale klanten waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Hierdoor heb ik per jaar beperkte ruimte voor nieuwe brandingtrajecten en ben ik selectief met wie ik samenwerk.

Wil jij ook dat je merk een geweldig BOLD design heeft en een waanzinnige high-end experience is? Dat men direct ziet welke waarde jij als expert te bieden heeft? Lees dan hier verder of stuur een mail naar miranda@studiobebold.nl

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!