Studio Be Bold

Meriam Slijkerman Social media branddesign door Studio BE BOLD

Meriam Slijkerman

High-end business coach Meriam Slijkerman helpt jou om meer te verdienen in minder tijd. Ze richt zich op ondernemers die klaar zijn om echt high-end te gaan ondernemen.
Het was dus al snel helder dat we haar business op een high-end level gingen positioneren. Op een manier die helemaal bij haar past. Met een pittig, fris, stoer en sprankelende look and feel. Absoluut high-end, maar geen high-end worst 😉

‘Studio BE BOLD’ verzorgden samen met haar team de branding het design en fotografie. En rolde stap voor stap we het design uit naar social media, brochures, flyers, vouchers, tickets, kaarten, brieven, ebook en nog veel meer.

Logo ontwerp Meriam Slijkerman door Miranda Schellevis
Poster ontwerp Meriam Slijkerman door Studio BE BOLD
Meriam Slijkerman brandingshoot Studio BE BOLD
Meriam Sijkerman voucher grafisch ontwerp door Studio BE BOLD

geen standaard gedoe op mijn event

Meriam Slijkerman wilde op haar event echt uitpakken en haar klanten in de watten leggen. Geen standaard gedoe, maar echt maatwerk zodat het volledig bij haar branding aansloot en haar verhaal uitdraagt.
Samen bedachten we een strategie om haar branddesign zo in te zetten, waardoor we de bezoekers voor, tijdens en na het event bleven verrassen. En gezien alle reacties die er in de zaal ontstonden, met succes!

Meriam Slijkerman volgde het BOLD BRAND traject bij Studio BE BOLD

Mijn omzet is de afgelopen jaren verdriedubbeld

Als je op top niveau wilt ondernemen moet je met top experts werken. Dat is ook precies de reden waarom ik voor ‘Studio BE BOLD’ koos toen ik aan een rebranding toe was. Ik wilde het echt op high-end niveau hebben. Met een uitstraling en design die bij mij past.

Ik wist direct dat het waardevol zou zijn, maar dat een stevige positionering en een nieuw design zoveel impact zou hebben, had ik echt onderschat. Er opende allerlei nieuwe deuren. Klanten die eerder twijfelden zeiden nu volmondig JA. Ik ben geïnterviewd door een internationale magazine en spreek ik binnenkort op een event waar 5000 bezoekers komen.
Mijn omzet is de afgelopen jaren verdriedubbeld en ik weet zeker dat mijn positionering en branddesign hieraan hebben bijgedragen. Ik schat dat het voor 25% aan invloed op heeft gehad.

Voor mij is Miranda meer dan een designer. Ook een sparringspartner, ze denkt mee en heeft aan 3 woorden genoeg. En ik raad haar zeker aan voor ondernemers die willen groeien met hun business.

Meriam Slijkerman - High end business coach
Meriam Slijkerman branddesign door Miranda Schellevis

Wil jij je ook een high-end design, zonder een high-end worst te zijn?

En klanten aantrekken die jouw waarde snappen?

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!