Studio Be Bold

Logodesign Laura Babeliowsky door Miranda Schellevis

Laura Babeliowsky

‘Binnenkort ga ik mijn aanbod veranderen, ik ga me alleen nog maar richten op high-end ondernemers. Het wordt heel exclusief en ik wil graag een positionering en een branddesign die hier perfect bij past.’ Dit was de vraag die ‘Studio BE BOLD’ van Laura kreeg.

Laura Babeliowksy leert coaches en trainers om door te breken naar een miljoen per jaar in minimale tijd. Ze coacht niet iedereen, haar methode is enkel bedoeld voor degene die ambitieus zijn en bereid om te investeren.

Websdesign Laura Babeliowsky door Studio BE BOLD
icoon ontwerp Laura Babeliowksy door Miranda Schellevis
Brochure ontwerp Laura Babeliowsky door Miranda Schellevis

High - end design

Als je DE businesscoach van Nederland bent en werkt met programma’s die ‘Brilliance’ en ‘Diamond’ heten, dan verdien je zelf ook het beste en het meest exclusieve. Wat past beter dan edelstenen? Een hele collectie edelstenen speciaal op maat ontworpen. Edelstenen die staan voor high-end, speciaal en exclusief. Deze gedachte is in het logo en de rest van de huisstijl op een grafische manier verwerkt.

Laura Babeliowsky volgde het BOLD BRAND traject bij Miranda Schellevis

Mijn oude branddesign voelde als een scheur in mijn blouse.

Ik heb heel even getwijfeld of ik wel een nieuwe branding en een high-end design nodig had. Ik ben er van overtuigd dat ik zonder branding ook voldoende klanten krijg. Maar mijn oude design voelde absoluut niet goed meer. Het was al 2 jaar een ergernis en dat had impact op mijn energie. Het voelde echt als een gat in mijn blouse, het tegenovergestelde van high-end waar ik voor sta.

Ik ben ontzettend blij dat ik het toch heb gedaan. Het is nu geen ratjetoe meer, maar alles is in één lijn, precies zoals ik voor ogen had. Het versterkt bovendien onze nieuwe aanpak, high-level ondernemen. Dat vind ik erg verrassend en had ik van te voren niet verwacht. Ik ben heel enthousiast, zowel over het nieuwe branddesign als ook over de prettige samenwerking met Miranda.

Laura Babeliowsky - High-end business coach
Branddesign presentatie Laura Babeliowsky door Studio BE BOLD
Werkboek ontwerp Laura Babeliowsky door Studio BE BOLD

Wil jij je ook positoneren als een expert?

En klanten aantrekken die jouw waarde snappen?

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!