Studio Be Bold

Event Goodies

‘Event Goodies’ bestond 5 jaar, was flink gegroeid en eigenaar Samira Salman vond het tijd voor een rebranding. Een nieuwe look and feel voor haar bedrijf, zodat het met kop en schouders boven de massa uit zou steken. Ze wilde geen standaard gedoe maar echt een eigenzinnig branddesign, zodat het precies zou aansluiten waarvoor zij staat. ‘Event Goodies’ richt zich namelijk op eventplanners die niet bang zijn voor vernieuwing, impact en diepgang.

‘Studio BE BOLD’ maakten voor ‘Event Goodies’ naast de look and feel visuals voor verschillende social media kanalen als Linkedin, Instagram, Pinterest en Twitter.

branddesign Event Goodies
Samira Salman Studio BE BOLD

Ik ben zo trots dat ik mijn prijzen omhoog heb gedaan.

In het voortraject vroeg ik om het roze aan te houden, maar Miranda kwam met de kleur geel. Heel anders dan waar ik om gevraagd had, maar tegelijkertijd paste het ook precies bij wat ik wilde uitstralen. Ik vind dit zo knap! In het verleden heb vaker met ontwerpers gewerkt en dan stuurde ik het vaak terug voor een correctieronde omdat het net niet naar wens was. Nu was het in één keer perfect. Bizar toch?
Ik krijg continu complimenten over de uitstraling van mijn bedrijf en ik ben echt supertrots. Zo trots dat ik mijn prijzen direct omhoog heb gedaan en ik veel meer zin heb om het overal in te zetten.

Samira Salman - Event Goodies
Event Goodies Logo door Studio BE BOLD
Eventgoodies Instagram design door Studio BE BOLD

Wil jij je ook positoneren als een expert?

En klanten aantrekken die jouw waarde snappen?

Event Goodies social media design door Studio BE BOLD

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!