Studio Be Bold

De Talenten­leider

Charlotte had al een aantal jaar een goed lopend bedrijf maar had het gevoel dat er meer inzat. Ze kreeg veel aanvragen via haar website binnen, maar vaak bleken dit niet haar ideale klanten te zijn waardoor de deal niet doorging.

We kwamen er al snel achter dat haar positonering en haar design niet meer klopte bij het niveau waar haar bedrijf nu staat. En dus pakte we dit stuk grondig aan.

Samen met mijn team ontwikkelden we een nieuwe look and feel en rolden we haar design stap voor stap uit. Zo kreeg haar bedrijf onder andere: een nieuwe naam, beeldenbank, website, brochures, ebook, werkboeken, notitieboek, leiderschaps spel, social media design, vouchers en tickets.

Nieuwe beeldenbank

Charlotte is het gezicht van haar bedrijf ‘De Talentenleider’, een professionele beeldenbank kan dan niet ontbreken. Studio BE BOLD zocht de perfecte locatie uit, bedacht welke beelden er nodig waren en briefde de fotograaf uitgebreid. Hierdoor ontstonden prachtige foto’s die het branddesign versterken.

Mijn jaaromzet is bijna verdubbeld!

Mijn bedrijf liep goed en door de groei paste de uitstraling er niet meer bij. Nu mijn merk opnieuw stevig in de markt is gezet trek ik met het nieuwe design die cliënten aan die goed bij mij passen en waar ik energie van krijg. Ik heb het afgelopen jaar een record omzet gedraaid, bijna het dubbele van het jaar ervoor. Wat ik heel fijn vond van het traject is dat Miranda met haar team het complete plaatje aanbiedt en het regelt. Je wordt echt ontzorgd.

Charlotte van Asseldonk – De Talentenleider

Spectaculaire lancering

Van de een op de andere dag je branddesign omgooien is niet slim. Je klanten raken verward. Daarom bedacht ‘Studio BE BOLD’ samen met Charlotte een spectaculaire lancering zodat we haar klanten stap voor stap mee namen in de verandering. Een impressie van wat we ontwikkelden zie je in de foto hierboven.

Wil jij je ook positioneren als expert?

En klanten aantrekken die jouw waarde snappen?

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!