Studio Be Bold

Autisme coach logodesign door Studio BE BOLD

Autismecoach

Na 12 jaar vond Marja Boxhoorn van ‘Autismecoach’ het tijd om haar bedrijf stevig te positioneren. Nu ze een team heeft wilde ze geen uitstraling meer hebben van een 1 pitter, maar van een gevestigd bedrijf. Een merk waar zij zelf, als expert, het gezicht van is. Inmiddels waren binnen haar bedrijf 4 doelgroepen ontstaan ieder met een eigen aanbod.

‘Studio BE BOLD’ verzorgden samen met haar team; de postionering, branding, branddesign, styling en fotografie. En rolde stap voor stap het design uit naar de website, brochures, ansichtkaarten, roll-up banners en meer.

Autisme coach branddesign door Studio BE BOLD
Autismecoach website design door Studio BE BOLD

4 richtingen 1 bedrijf

Door de jaren heen was het bedrijf flink gegroeid en waren er 4 richtingen ontstaan. De wens van Marja was om hier een duidelijke structuur in aan te brengen, desnoods met 4 websites. ‘Studio BE BOLD’ ontwierp een systeem en gaf iedere richting een eigen kleur en een appart logo. Hierdoor is in 1 oogopslag helder over welke richting de informatie gaat en kon alles gecombineerd worden in 1 website.

website design Autismecoach door Studio BE BOLD

beeldenbank

Lichte frisse beelden met een warme, krachtige en rustige uitstraling. Foto’s die exact laten zien waar ‘Autismecoach’ voor staat en die het design ondersteunen. ‘Studio BE BOLD’ bedacht het concept, de scenes, zocht de perfecte locatie uit ging samen met de kleding stylist en fotograaf aan de slag. Met als resultaat echte beelden die raken.

Marja Boxhoorn brandingtraject Studio BE BOLD
Marja Boxhoorn volgde het BOLD BRAND traject bij studio BE BOLD

Het nieuwe design en de positionering maakt echt impact

Mijn bedrijf was door de jaren heen gegroeid en het jasje klopte niet meer. Ik merkte dat voor de buitenwereld het niet altijd helder was wat ik precies deed voor wie door de breedte van mijn aanbod. Iedere keer moest ik opnieuw uitleggen wat ik deed en dat frustreerde mij.

Het nieuwe design en de positionering maakt echt impact. Het is voor mij lekkerder werken want het ziet er allemaal veel professioneler uit. Klanten weten beter waarvoor ze naar mij toe kunnen komen omdat de vier thema’s visueel heel sterk vormgegeven zijn. Door met de nieuwe look flink in te zetten op zichtbaarheid is mijn bekendheid sterk vergroot en komen er veel aanvragen voor trainingen en trajecten binnen.

Het ‘jasje’ van mijn bedrijf past weer uitstekend, is toekomstproof en biedt nog veel meer mogelijkheden.

Ik raad Studio BE BOLD zeker aan, vooral voor ondernemers die al een aantal jaar hun bedrijf hebben staan is dit interessant. Miranda denkt mee, heeft kennis over marketing en weet hoe je je goed kunt positioneren. Ze doet veel meer dan alleen het mooie plaatje maken.

icoon ontwerp Autismecoach door Studio BE BOLD
Brochure design Autismecoach door Studio BE BOLD

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!