Studio Be Bold

8 april 2019

Met 1 potje creme kom je er niet

Ik lig op de behandelingstafel bij mijn schoonheidsspecialiste Ria. Ogen stijf dicht want er schijnt een soort van bouwlamp op me. Mijn huid is net grondig aangepakt en nu zijn mijn wenkbrauwen aan de beurt. Dat kan wel even duren volgens Ria, want Ruud Lubbers is er niks bij. Heerlijk die eerlijke uitspraken van haar.
Na de behandeling ga ik met een stralende huid, een tas vol potjes crème en €300,- lichter naar huis.

Die potjes creme voor de dag, nacht, ogen en het masker werken fantastisch.

Het is echt een geweldige boost voor mijn huid. Zodra ze op zijn bestel ik nieuwe.

Maar na verloop van tijd wordt de werking minder.

Mijn huid wordt droger en ziet er niet zo stralend meer uit. Ik zou eigenlijk even terug naar Ria moeten, maar door drukte schiet dit er telkens bij in. Het zal wel een fase zijn dacht ik. Eerst werkte het geweldig, dus nu en straks ook. Ik blijf stug doorsmeren met de potjes die ik altijd gebruikte.

“Eerst werkte het geweldig, dus nu ook! Ik blijf stug doorsmeren.”

Als ik uiteindelijk echt last van mijn huid krijg ga ik terug.

Mijn huid wordt letterlijk onder de loep genomen en als snel is daar de conclusie. Lieverd, die producten die ik je 2 jaar geleden adviseerde waren voor toen perfect maar dingen veranderen en ook je huid. We gaan deels over op een andere lijn. Een aantal producten blijven hetzelfde maar deze passen we aan.

verder spraken we af dat ik om de 4 weken bij haar langs ga. voor een boost, kleine check en extra verzorging.

En met resultaat! Altijd strakke wenkbrauwen en een stralende huid.

Voor je branding en design is zo’n extra boost en verzorging ook geweldig, zo niet noodzakelijk.

Want ook jij en je bedrijf zijn continu in beweging. En vergeet ook de veranderingen daarbuiten niet. Zoals de marketing. Werkt alles nog steeds zo goed als dat jij voorheen deed?

Ben jij ook toe een een extra behandeling, inspiratie en een boost voor je branding? Scroll dan naar beneden en schrijf je in voor mijn ‘free firestarters’ die ik je onregelmatig verstuur 🙂

Deel dit artikel:
Reacties

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!