Studio Be Bold

Opvallende workshop

Iets later dan jullie normaal van ons gewend zijn de weekvlog. En wat hebben we genoten deze week. Alles stond in het teken van de workshop ‘Opvallende huisstijl, opvallend veel klanten!’ We testen alles grondig en maakte onze eigen notitieboekjes. Op de dag zelf waren er 9 fantastische ondernemers. Helaas kon Ann Van Riet wegens ziek zijn niet komen, maar haar goody-bag blijft hier voor haar staan. ( Al heb ik wel net stiekem de chocolade opgegeten) Wel waren aanwezig Maartje Breepoel De planner van Nederland, Irene Put Mustakoski een super VA, Samira Salman van EventGoodies, Willy van de Riet die je helpt met teksten, Marlies Spangenberg die ons een ‘mega-boost’ gaf, Anne Quaars een fantastische beeldstrateeg en coach, Grace Bernardus die heerlijk verhalen kan vertellen, Catherine van der Wees die zich inzet voor gender equity en Astrid Landman coach voor vrouwelijke juristen. Het was heerlijk, fantastisch en wij zijn heel erg dankbaar.
Oja en ik vertel je nog over het gouden randje van Miu Miu.

Veel kijk plezier,

liefs Miranda

P.S. Wil je ook naar een workshop van Knalrood komen? Via deze link lees je meer over de workshop en koop je gelijk je ticket.

Deel deze video:

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!