Be bold & brilliant on social media

– opvallen op social media
– impact met je posts
– sneller online klanten
– altijd briljante ideeën
– voor ondernemers en VA’s

 

Hoe...

 • krijg je sneller online klanten?
 • weten jij en je VA welke foto past bij je brand, zodat je post direct BAM opvalt?
 • zorg je ervoor dat JIJ als expert de markt online domineert en niet die jonge dame die net om de hoek komt kijken?
 • maak je een post die inspireert, verrast en raakt?
 • zorg je ervoor dat je altijd originele ideeën hebt zodat je onderscheidend bent op social media? ( En dan bedoel ik posts die anders zijn dan je kopje koffie, zoveelste katten plaatje of je overheerlijke lunch 😉 )

Je leert het tijdens BE BOLD & BRILLIANT ON SOCIAL MEDIA

het event voor jou als jij je wilt onderscheiden van als die andere ondernemers en wilt opvallen op social media.

Tijden veranderen

Laat geen kansen liggen

Je branding staat en je weet dat je zichtbaar moet zijn voor je bedrijf, omdat je anders kansen laat liggen die je gemakkelijk kunt benutten. Denk aan continu in top of mind zijn bij je ideale klant.

Want ook al heb je nu voldoende klanten, als expert moet je echt overal zichtbaar zijn. Tijden veranderen en social media is nu de manier om naam te gaan maken, maar ook om te behouden.

Iedere dag staan er namelijk nieuwe jonge ondernemers op die knetter goed weten hoe zij social media moeten domineren. En zij weten zich zo neer te zetten dat het lijkt of zij de nieuwe expert-to-go zijn.

Maar jij en ik weten beide, dat JIJ met bakken aan ervaring die klanten net zo goed of eigenlijk veel beter kan helpen. Maar roep je dit niet van de daken, ben je daar zelfs bescheiden in, en het is nog niet je tweede natuur geworden.

Herkenbaar?

 • Je hebt een geweldige huisstijl, je branding klopt. Maar op social media ben je niet onderscheidend. Je krijgt er een 13 in dozijn gevoel van. Ondertussen kijk je jaloers naar ondernemers die eruit knallen en continu likes ontvangen.
 • Het vinden van een geschikte afbeelding is helemaal een ramp, dit kost je teveel tijd. Je VA doet echt haar best, maar het is het net niet. Hierdoor ga je voor de zoveelste keer maar zelf op zoek.
 • Het frustreert je best wel dat die jonge meiden, net startende ondernemers, dit wel voor elkaar krijgen. Jij met je unieke expertise, veel ervaring wil ook dat er in 1 oogopslag duidelijk wordt waar jij voor staat. En de waarde van jouw product of dienst direct zichtbaar is. Geloof me jij kan dit ook!

Dus lady, stop die frustratie, BE BOLD en sta op!

Het is tijd om je podium online te pakken en je expertstatus ook daar te claimen. Dit is net zo goed voor jou weggelegd, ook al zie je het nu niet voor je. Maar ik geloof in je!

Portie lef

En creativiteit

Wat je nu nodig hebt is een portie lef en creativiteit. Je ideeën moeten ergens vandaan komen. En daarom mag je creativiteit opnieuw aangewakkerd worden. Creativiteit is namelijk de sleutel voor originele en opvallende posts op social media. Creativiteit kun je trainen!

Schrik niet, ik heb het niet over een kloddertje roze verf hier en wat neon gele strepen daar. Ik heb het over creatief denken.

Van nature is iedereen creatief. Bij de een is het wat meer ontwikkeld dan de ander. Creatief denkers maken onverwachte verbindingen. Ze leggen verbanden en komen met oplossingen die andere niet zo snel zien.

Puur omdat het bij de meeste van ons niet gestimuleerd werd is deze ontwikkeling ergens gestopt. Het mooie is dat je dit ieder moment weer kan oppakken. En ik ga je daarbij helpen.

Een foto vinden gaat sneller

“Voordat ik je training volgde was ik vaak heel veel tijd kwijt aan het vinden van een goede afbeelding voor bij een blog of op social media. Het vinden van een foto gaat nu sneller en gemakkelijker, omdat ik meer out-of-the-box denk. Het past veel meer bij wat ik wil uitstralen. Ik ben echt creatiever geworden, ook in het bedenken van oplossingen.”

Samira Salman, Event Goodies

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je berichten eruit knallen en je continu in top of mind bij potentiële klanten bent.
 • Je een overvloed aan briljante ideeën hebt, waardoor je snel een post online zet die impact maakt en onderscheidend is.
 •  Jij en je VA weten wat ervoor nodig is om echt geweldig beeld materiaal te hebben. Beelden die direct de aandacht trekken waardoor je post wel gelezen wordt.
 • Je 3 manieren leert waardoor jij origineler wordt dan je vakgenoten, O YEAH!
 • Wat de meeste gemaakte fouten online zijn, zodat jij deze niet meer hoeft te maken, scheelt je een hoop tijd en een bak aan frustratie.

Ik heb echt geleerd hoe ik moet opvallen

Ik zie dat veel ondernemers het belang van jezelf onderscheiden op social media erg onderschatten. Doordat hun beelden nauwelijks opvallen of herkenbaar zijn, gaat hun boodschap makkelijk verloren. Of blijft niemand stilstaan bij hun bericht. En dat is zonde van de tijd die je erin stopt. In jouw training leer je echt hoe je wel opvalt.

Rimke de Groot, Ik Help Jou Online

Wil jij dit ook?

Reserveer je ticket

Kom 2 november naar het BE BOLD & BRILLIANT ON SOCIAL MEDIA event in Rotterdam. Waar ik je niet enkel super waardevolle informatie geef, maar waar jij ( en je VA ) zelf aan de slag gaat.

Aan het eind van de dag ga je met een waslijst aan ideeën naar huis en weet je precies wat je te doen staat om je op social media te onderscheiden en zichtbaar te zijn als DE expert in jouw vakgebied.

Let op!
Het is een zeer kleinschalig en exclusief event, er zijn maar 2 tickets beschikbaar. Koop nu je ticket voor €347,-. Binnenkort gaat de prijs om hoog. De uiteindelijke prijs is €497,-

Bonussen:

 • 3 korte creatieve opdrachten vooraf aan het event om alvast in de stemming te komen.
 • Checklist met een waslijst aan inspiratie voor de perfecte post.
 • Heerlijke lunch en andere hapjes en drankjes tijdens het event.

Wie is Miranda:

 • Een branddesigner met meer dan 10 jaar ervaring en kunstacademie als achtergrond.
 • Een ondernemer die eerst niets van social media wilde weten. Zonde van mijn tijd en geen gedoe voor mij, dacht ik toen.
 • Inmiddels een echt social media liefhebster is, omdat ik nu weet hoe krachtig en mooi middel dit is voor ondernemers.
 • Iemand met maar 341 mensen op haar zakelijke FB, maar door mijn creatieve strategie toch het hele jaar vol met klussen zit. Dankjewel FB 🙂
 • Een creatief brein met altijd meer ideeën dan dat ik kan uitwerken.
 • Een creatief brein die ook gewoon mens is en dus niet altijd à la minute een oplossing heeft.
 • Een designer die jou kan leren opvallen op social media, op een manier die bij jou past, zonder continu selfies te posten.