Studio Be Bold

Wendy Kerssens Huisstijl

Social Advertising

Wat Wendy Kerssens ons vroeg:

Social advertising specialist Wendy Kerssens vertelde: “Mijn bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid, mijn huisstijl past niet meer bij me. Kunnen jullie me helpen aan een krachtige nieuwe uitstraling?”

Wendy runt haar eigen social advertising business. Ze helpt ambitieuze zelfstandig ondernemers met een online business. Leadgeneratie is de rode draad, ze helpt deze ondernemers meer leads te krijgen via Facebook en Instagram adverteren.

Iedereen kan nu letterlijk de wereld veroveren

Wendy houdt van energie, van een wereld die in beweging is. Van groei, verandering en dat dingen niet op de traditionele manier hoeven. Daarnaast gelooft ze dat je zelf een keuze hebt. Social Media is een manier om je keuze tot uiting te brengen. Net als Wendy, zijn social media continu in beweging. Iedereen kan nu letterlijk de wereld veroveren. Alleen niet iedereen weet hoe dat moet, of heeft daar zelf de tijd/ruimte voor.

Met haar bedrijf richt Wendy zich op ambitieuze ondernemers rond de 30 tot 45 jaar. Die volledig voor ondernemerschap gaan. Deze ondernemers zijn voorlopers en inspiratiebronnen. Zelf zit Wendy ook niet stil. Ze blijft zichzelf ontwikkelen. Ze is continu in beweging. En altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Het gaat om dit moment

Social media is altijd in beweging en aan het vernieuwen. Het gaat om dit moment. Helemaal van nu. Social media vertonen een sterke vergelijking met magazines. Vandaar dat in Wendy’s huisstijl is gekozen voor een stoere magazine stijl.

De continue beweging van social media is terug te zien in het logo dat transformeert van bold naar light. Qua kleuren is er gekozen voor ijzrsterke overtuigende combinatie, zwart en wit. Waarbij het zwart staat voor: kracht, wereldwijsheid en verfijnd zijn en het wit voor: puurheid, eenvoud en goedheid. De magazine stijl zie je terug in de hoog contrast zwart wit fotografie in combinatie met de tekst. Deze gaan samen een spel aan, en visualiseren speelsheid en verandering.

Samen met Wendy ontwikkelden we:

Moodboards, concept van de huisstijl, logo, beeldtaal, Facebook omslagontwerp, Facebook post, GIF-je en nieuwsbrief ontwerp.

Deel dit project:

Wil jij door middel van je brand design doorbreken naar iconisch niveau?

Schrijf je dan gratis in en ontvang regelmatig mijn ‘firestarters’ met tips en artikelen om van je merk een geweldige high-end ervaring te maken.