Studio Be Bold

TAFELVANZEVEN DEELT MAALTIJDEN EN VERHALEN

NAAMSBEKENDHEID GROEIT DOOR TE DELEN

TAFELVANZEVEN STELDE DEZE VRAAG:

Hoe kan Tafelvanzeven zich tijdens een festival presenteren zodat ze een onvergetelijke en persoonlijke indruk maken, mensen aan zich kunnen binden en hun naamsbekendheid groeit?

PASSIE VOOR KOKEN

Tafelvanzeven is een leer/werk traject waarin kleurrijke vrouwen met een passie voor koken hun vaardigheden kunnen ontwikkelen. Binnen Tafelvanzeven krijgen deze dames hygiëne en horeca-training. Aanvullend zijn er catering opdrachten waarin ze het persoonlijke verhaal rondom hun gerechten delen. Je proeft het verhaal!

DIT IS HET VERHAAL VAN TAFELVANZEVEN:

Je talenten inzetten, daar staat Tafelvanzeven voor. De vrouwen koken eten uit alle hoeken van de wereld. Iets waar ze heel goed in zijn. Door deze gerechten te delen op festivals en evenementen doen de vrouwen catering ervaring op.

Iedere vrouw bij Tafelvanzeven heeft haar eigen recepten, herinneringen en verhalen.Door bij het gerecht hun persoonlijke verhaal te vertellen dragen ze erfgoed uit allerlei culturen over. Deze verhalen zorgen voor herkenning en verbinding. Zo slaan ze een brug tussen de culturen in Rotterdam.

Tijdens het festival ontdek je de oorsprong van de gerechten. Door te proeven, te luisteren en te ervaren krijg je contact een persoonlijke indruk van de culturen.

Samen met Tafelvanzeven ontwikkelde Knalrood: concept, button, promotiekaartjes, win-actie kaartjes en styling kraam.

EEN MOOIE REACTIE VAN TAFELVANZEVEN:

“Een aantal jaar geleden werkte ik samen met Knalrood, daar was ik tevreden over. Daarom besloot ik ze opnieuw te vragen om een ontwerp te maken voor Tafelvanzeven.

In ons eerste gesprek stelden jullie goede vragen. Hierdoor begrepen jullie snel waar het bij Tafelvanzeven om gaat. Onze samenwerking heeft mij frisse ideeën opgeleverd.

Ik vroeg jullie een ontwerp te ontwikkelen voor een festival. Doordat jullie het persoonlijke verhaal van Tafelvanzeven hebben laten zien in de uitingen, kan ik de uitingen in de toekomst vaker inzetten. Dat is voor mij heel waardevol.

Ik zou Knalrood zeer zeker aanbevelen, vooral als je op zoek bent naar een partij die met je mee kan denken. De dames van Knalrood zijn sterk in het bedenken van creatieve oplossingen, die passen bij jouw organisatie.”

Inez Martin, directeur Tafelvanzeven – www.tafelvanzeven.nl

Deel dit project:

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!