Studio Be Bold

Succesvol In Beeld Huisstijl

beter beeld, meer klanten

De vraag van succesvol in beeld

Beeldcoach en beeldstrateeg Jacqueline Spaans van ‘Succesvol in Beeld’ maakte een switch in haar aanbod en was op zoek naar een nieuwe huisstijl. Samen met haar ontwikkelden we deze sprankelende stijl.

Eenvoudig goede foto’s maken

Jacqueline leert marketing- en communicatieprofessionals en ondernemers hoe ze eenvoudig goede foto’s maken, zodat ze deze professioneel in kunnen zetten voor hun bedrijf en op social media. Waardoor ze opvallen bij hun klanten en meer gaan verdienen.

Zonder schroom je eigen beelden gebruiken

Bij ‘Succesvol in Beeld’ creëert Jaqcueline een fijne omgeving waar je veilig kunt leren. Ze geeft altijd positieve opbouwende feedback, waardoor jij gemotiveerd wordt om zelf met je Iphone foto’s te maken. En je zonder schroom deze beelden in kunt zetten voor de marketing van je bedrijf.

Van ploeteren naar gemakkelijk klanten krijgen

Jacqueline wil deze zelfstandigen graag helpen om hun bedrijf te laten groeien omdat zelf vroeger ook heeft geploeterd om voldoende klanten en opdrachten te krijgen. Nu weet ze hoe je dit kan bereiken door middel van mooi goed beeld en social media. En wil ze dit graag met anderen ondernemers delen.

Meerhoekige vormen

Fotografie speelt een grote rol in Jacqueline’s werk daarom komt de diafragma vorm terug in het logo. De meerhoekige vorm verwijst naast de diafragma ook naar een diamant. De diamant verwijst naar wat klanten bij je leren. Zodra ze beeld slimmer en beter inzetten, vallen ze beter op, waardoor ze meer klanten aantrekken en hun omzet groeit.

Het diafragma en de diamant komen ook terug in de beeldtaal in de vorm staande driehoeken. Deze gaan een dynamisch spel met elkaar aan. De kleuren stralen succes, kracht, frisheid en nieuwsgierigheid uit.

Samen met Succesvol in Beeld creëerden we:

een huisstijl, met kleuren, logo en beeldtaal, visitekaartjes, e-mailhandtekening, e-book, Facebook-omslagfoto en Facebookbanner.

Deel dit project:

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!