Studio Be Bold

SPANDA YOGA huisstijl

EEN MOMENT RUST IN DE STAD

DE VRAAG DIE SPANDA YOGA STELDE:

Wat is het authentieke verhaal van Spanda Yoga? Hoe kan Spanda Yoga zich onderscheiden tussen de yoga aanbieders in Rotterdam?

BALANS TUSSEN KRACHT EN ONTSPANNING

Spanda Yoga is een kleine yogaschool in Rotterdam. De yogalessen zijn in kleine groepen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Bewegen vanuit het hart en contact maken met je innerlijk staan tijdens de les centraal. Je houding is een weerspiegeling van hoe je in het leven staat.

Spanda betekent pulsatie: van de ademhaling, het lichaam, het leven. Door het verbinden van houdingen met de ademhaling vergroot je je bewustzijn en het contact met jezelf.

Met de juiste aanwijzingen wordt je uitgedaagd, terwijl je tegelijkertijd bij jezelf blijft en een dieper contact met jezelf maakt. Balans vinden tussen kracht en ontspanning speelt hierbij een grote rol.

HET PERSOONLIJKE VERHAAL VAN SPANDA YOGA:

Tijdens de lessen verbeter je je houding. Je leert je lichaam steeds beter kennen. Dit zorgt ervoor dat je sterker en soepeler wordt, zowel fysiek als mentaal.

Spanda Yoga inspireert om yoga mee te nemen in je dagelijks leven. Bijvoorbeeld door terug te gaan naar je ademhaling als je wacht voor het stoplicht in de drukke stad.

In die drukte van de stad je rust vinden door middel van yoga, dat is wat je leert bij Spanda Yoga.

Samen met Spanda Yoga ontwikkelde Knalrood: het persoonlijk bedrijfsverhaal, huisstijl, logo, briefpapier, visitekaartjes, flyer, strippenkaart en website.

EEN FIJNE REACTIE VAN SPANDA YOGA:

“Voor mij is het heel belangrijk dat een ontwerper begrijpt waar ik mee bezig ben en wat ik probeer over te brengen. Knalrood kreeg dit inzicht door prikkelende vragen te stellen. Zo werd duidelijk wat belangrijk is in mijn werk en hoe dat het beste verteld kan worden.

Met deze identiteit wilde ik een nieuwe impuls geven aan mijn werk, maar het is zoveel meer geworden. Het ontwikkelingsproces heeft mij doen stilstaan bij wat ik belangrijk vind, wat de essentie van mijn werk is, wat ik wil delen met mijn klanten en hoe ik mezelf en mijn onderneming wil ontwikkelen.

Tijdens het proces ben ik me veel bewuster geworden van wat mijn werk bijzonder maakt. Dit heeft mijn manier van lesgeven verdiept.

Als je op zoek bent naar vormgevers die meer dan een mooi beeld creëren, echt verbinden met de kracht en eigenheid van jouw onderneming dan is Knalrood the place to be.”

Ingetje Wielenga, Spanda Yoga – www.spandayoga.nl

Deel dit project:

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!