Studio Be Bold

Profit First Facebook-ads en banners

Eindelijk winst maken met je onderneming

De vraag van Profit First:

“Ik ben op zoek naar goed converterende ontwerpen voor mijn Facebook-ads” vertelde Femke Hogema (van Healthy Finance) ons. “Ik wil de Profit First methode op de kaart zetten en binnenkort verschijnt de Nederlandstalige editie van het boek ‘Profit First’, geef ik een online training en een event. Kunnen jullie mij helpen?”.

Take your profit first

Profit First is een simpel systeem om je bedrijf te transformeren van een Cash-Eating Monster in een Money-Making Machine. Met Profit First helpt Femke ondernemers hun geldstroom te managen. Via het systeem genereer je winst bij iedere betaling die je ontvangt.

Opvallende banners

Voor een event zocht Femke ook naar een aantal banners. Banners die je in één oogopslag laten zien wat Profit First is en die triggeren om er meer over te weten te komen. Omdat banners op een event vaak in een onrustige ruimte staan, en je wil dat de banner wel opvalt, is er gekozen voor een strak en minimalistisch ontwerp.

De teksten trekken je aandacht, met de grote gekleurde vlakken springen de banners, ook in een onrustige ruimte, in het oog.

Samen met Femke ontwikkelden we voor Profit First:

Twee Facebook-ads en twee banner-ontwerpen.

Hoe Femke na afloop reageerde:

Ik zocht iemand die mooie, pakkende uitingen kon maken, die passen bij mijn huidige huisstijl. De ontwerpen moesten ook passen bij mijn missie: leuk, praktisch en toegankelijk en bij de uitstraling van Profit First: energiek en helder.

Het zelf maken van je ontwerpen is bijna niet te doen. Het was een uitdaging om iemand te vinden, die datgene wat ik wil uitstralen kan vertalen in een visual. Nu heb ik mooie uitingen die ik nog steeds gebruik.

De mooie, in het oog springende, banners hebben mij geholpen aan lijstgroei en een professionele uitstraling. Mogelijk ook aan klanten, maar dat is moeilijk terug te brengen naar één aspect. Hierdoor is Profit First verder geprofessionaliseerd en staat het op de kaart.

Ik beveel jullie zeker aan! Ik vind het resultaat mooi, en ook het proces super fijn en professioneel. Jullie werken met heldere lijnen en deadlines en dat helpt iedereen! Jullie denken ook echt mee. Maar jullie weten vooral goed aan te sluiten bij mijn visie.”

Femke Hogema | Profit First – www.profitfirst.nl

Deel dit project:

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!