Studio Be Bold

Laura Babeliowsky branddesign / Huisstijl

top BUSINESSCOACH

Wat Laura Babeliowsky ons vroeg

Binnenkort ga ik mijn aanbod veranderen, ik ga me alleen nog maar richten op high-end ondernemers. Het wordt heel exclusief en ik wil graag een branding en huisstijl die hier perfect bij past.

Niet voor iedereen bedoeld

Laura Babeliowksy leert coaches en trainers om door te breken naar een miljoen per jaar in minimale tijd. Ze is DE business coach van Nederland die je echt helpt stappen te maken met je bedrijf. Ze coacht niet iedereen, haar methode is enkel bedoeld voor degene die ambitieus zijn en bereid om te investeren.

Super high-end en exclusief

Als je DE businesscoach van Nederland bent en werkt met programma’s die ‘Brilliance’ en ‘Diamond’ heten, dan verdien je zelf ook het beste en het meest exclusieve. Wat past beter dan edelstenen? Een hele collectie edelstenen speciaal op maat ontworpen. Edelstenen die staan voor high-end, speciaal en exclusief. Deze gedachte is in het logo en de rest van de huisstijl op een grafische manier verwerkt.

Logo’s

Het hoofd logo bestaat uit 2 lettertypen die elkaar versterken. En de dunne elegante lijnen van het ene lettertypen zie je terug bij de grafische edelsteen vorm.

Laura Babeliowsky maakt gebruik van digitale media. Het is daarom belangrijk om meerdere varianten van het hoofdlogo te hebben. Logo’s die mee schalen naar het formaat van de drager. Oftewel een responsive logo, waarbij de kleinste vorm de meest eenvoudige variant is, een icoon.

Samen met Laura ontwikkelden we

Moodboards, branding design, concept huisstijl, responsive logo, event en programma logo’s, beeldtaal, ontwerp website, ebook, presentatie slides, brochures, flyers, omslag werkboek en emailhandtekening.

Deel dit project:

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!