Studio Be Bold

Irene Put BRANDDESIGN / huisstijl

Virtual manager

Wat Irene Put ons vroeg:

Mijn huisstijl past niet meer bij me. Ik ben geen VA meer, ik ben een virtual manager en een sparringspartner met een team van VA’s. Ik wil ver boven de andere VA’s uitsteken en top kwaliteit leveren en een huisstijl die deze kwaliteit laat zien.

Irene Put helpt met haar bedrijf Pro-VA, ondernemers naar het volgende niveau. Dit doet ze door strategisch mee te denken en ze te ontzorgen. Hierdoor krijgen zij niet alleen weer zin in het ondernemen maar kunnen zij zich volledig focussen op hun vak en doen waar ze goed in zijn. Hierdoor groeit hun bedrijf en gaan ze naar een nieuwe hoogte.

Voorbereid op groei

Naast Pro-VA is Irene bezig met het opzetten van de Pro-VA Academy. Dit is speciaal voor haar collega VA’s bedoeld die meer willen leren over marketing en strategie. Met deze uitbreiding van haar bedrijf is rekening gehouden.

Het logo is opgebouwd uit een ‘basis vorm’ waar andere elementen achter geplaatst kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een dynamisch design die samen met Pro-VA mee kan groeien. Net als Irene samen met haar klanten doet.

Vrij en veelzijdige beeldtaal

Irene Put werkt samen met een heel team. Ieder teamlid heeft haar eigen discipline. Zo kun je geholpen worden bij je administratie maar ook bij je nieuwsbrief of social media. Deze veelzijdigheid van haar team zie je terug in de geometrische vormen die per uiting wisselend aanwezig zijn.

Samen met Irene ontwikkelden we

Moodboards, branding design, concept huisstijl, logo, icoon, social media strategie, Facebook omslag, Facebook post template, header website.

Deel dit project:

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!