Studio Be Bold

ILOVEYOURBRAND huisstijl

geen acquisitie, wel klanten en omzet

De vraag van ILOVEYOURBRAND:

Debbie vertelde: “Mijn bedrijf ‘ILOVEYOURBRAND’ IS de afgelopen anderhalf jaar enorm gegroeid. In grootte, expertise en waarde. Mijn huidige huisstijl past niet meer bij het niveau van mijn bedrijf. Ik ben op zoek naar meer diepgang in mijn huisstijl. Helpen jullie mij aan een uitbreiding van mijn huisstijl?”

succes is een keuze

Debbie Bernasco is ervan overtuigd dat succes een keuze is. En dat iedereen succesvol kan worden als ondernemer. Via ILOVEYOURBRAND, haar online programma en coaching) helpt Debbie ondernemers hierbij.

Ervoor zorgen dat alle ondernemers in Nederland succesvol en gelukkig zijn. Dat is Debbie’s missie. Dit bereiken ondernemers door een ‘Lovebrand’ te worden. Geen acquisitie, wel klanten en omzet. Het gaat Debbie aan het hart dat zoveel ondernemers struggelen.

Be a lovebrand

Debbie Bernasco coacht en begeleidt op een liefdevolle manier. Heel belangrijk is dat er geen afstand is tussen jou en de klant. Sterker nog, Debbie doet dit op zo’n mooie manier, dat er heel natuurlijk een movement is ontstaan. Een hechte community van ondernemers die elkaar inspireren en helpen. De Lovebrand community. Wat begon als een online programma is uitgegroeid naar een movement.

Oosterse wijsheid

Niet alleen ILYB is gegroeid maar ook Debbie als persoon. Ze heeft wijsheid en verdieping gevonden in de Oosterse filosofie. Dit speelt een grote rol in haar persoonlijk leven en is ook zichtbaar in de huisstijl en het bedrijf.

De vernieuwde huisstijl van ILOVEYOURBRAND bestaat uit

Kleuren, lettertypes, vormen, visitekaartje, Facebookbanner en posts en presentatieslides.

Ben je benieuwd hoe de huisstijl van ILOVEYOURBRAND is ontstaan? Miranda vertelt je er meer over in deze vlog.

Deel dit project:

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!