Studio Be Bold

Gerny Coaching e-book

Het geheim van succesvolle maatschappen en teams

De vraag van Gerny coaching

Met mijn huidige huisstijl kom ik niet goed uit de voeten, ik weet niet wat ik er mee kan doen en vooral ook niet hoe. Kunnen jullie me helpen?

Met haar vraag besloot Alexandra mee te doen aan de workshop. Tijdens de workshop leerde ze veel over huisstijlen: “Je kunt er namelijk veel meer mee doen dan ik wist. Sterker nog, als een huisstijl goed ontworpen is, is dat ook helemaal niet moeilijk.”

Vanuit de workshop besloot Alexandra haar nieuwe e-boek te laten ontwerpen.

Weer schitteren in je werk en leven

Alexandra Gerny is een ervaren coach en consultant. Zij helpt advocaten en artsen met kwesties rondom samenwerking en stress. Inmiddels heeft zij al honderden mensen geholpen om hun uitdagende vragen succesvol op te lossen, waardoor ze in hun werk, in hun samenwerking en in hun leven kunnen schitteren.

Van irritatie en onderprestatie naar krachtteam

Veel advocaten herkennen het; er is veel te veel gedoe in hun maatschap. Je voelt de druk zwaar op je schouders. Je hebt het idee dat er op kantoor of in je praktijk weinig efficiënt gewerkt wordt, en dat irriteert je. Bovendien erger je je enorm aan je collega. Je hebt al allerlei theorieën bedacht, waarom hij of zij zich zo vervelend gedraagt, maar ja, je komt er niet achter.

Je weet ongetwijfeld, uit eigen ervaring of van horen zeggen, dat het ook anders kan: er zijn advocatenkantoren en teams die floreren, die het ontzettend goed doen. Iedereen doet zijn werk vol plezier en efficiënt, en als er toch problemen zijn, dan kunnen ze opgelost worden.

Dit zijn de succesvolle teams, de krachtteams. Maar ja, wat onderscheidt krachtteams van gewone of onderpresterende teams? In het e-boek dat Alexandra schreef kom je er achter.

Wil je het e-book lezen, download dan “Het geheim van succesvolle maatschappen en teams”.

Wat Alexandra zegt over het nieuwe ontwerp:

“Door het nieuwe ontwerp promoot ik het e-book veel makkelijker en comfortabeler dan voorheen, en dat heeft ook direct effect. Heel fijn!”

Deel dit project:

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!