Studio Be Bold

BE magazine

betekenisvol leven en werken

De vraag van Nathalie Bougie

Tijdens een van onze workshops ontmoeten we Nathalie Bougie van ‘Bijzonder Eigen – school voor levenskunst’, een bijzonder inspirerende onderneemster. Ze vertelde over haar droom om een magazine uit te geven rondom betekenisvol leven en werken. Kunnen jullie me helpen met het ontwerp van dit online en print magazine?

Het leven waar je ten diepste van houdt

Nathalie helpt ondernemers, professionals en organisaties vanuit ‘Bijzonder Eigen –school voor levenskunst’ de weg te vinden naar een leven en werk waar ze ten diepste van houden.

Bewust je leven vormgeven vanuit bezieling als kompas en zo een leven leiden dat écht goed voelt. Nu en in de toekomst, daar gaat BEmagazine over.

Met de seizoenen mee

BEmagazine is een magazine vol kennis, expertise en oefeningen. Maar ook leuke columns, mooie love-to-haves en places-to-be. Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe editie van het magazine. Het seizoen bepaalt de grondtoon van het magazine, waarin Nathalie je uitdaagt om te groeien aan de hand van effectief bewezen BEmethode. Zodat jij nu écht gaat doen, waar je werkelijk naar verlangt.

Een mix van inspanning en ontspanning

Het magazine heeft een fijne rustige sfeer, kleur, fotografie en witruimte wisselen elkaar af. Het ontwerp is krachtig dat zie je terug in de vierkante foto’s, de lijnen en het zwart-wit gebruik.

Naast kracht straalt het magazine ook warmte uit, zoals op de pagina’s met gekleurde achtergronden en Nathalie’s sfeervolle fotografie. Hierdoor spat de bezieling van de pagina. Het geheel is een mix van inspanning en ontspanning.

Samen met Nathalie ontwikkelden we:

Het stramien, ontwerp en de uitwerking van de digitale en printversies van BEmagazine.

Wil je BEmagazine ook ieder seizoen gratis online lezen?

Schrijf je hier in voor de online editie. Liever met dit prachtige magazine op de bank wegduiken? Je kunt hier een papieren editie bestellen.

Deel dit project:

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!