Online pop-up galerie voor BOLD experts

– 5 kunstwerken
– 5 ondernemers
– 1 brand artist
– nieuwe inzichten
– ontelbaar aantal ideeën
– bijzondere online ervaring
Ben jij erbij?

Wat zegt het kunstwerk over jou en je branding?

De online pop-up galerie bestaat uit 5 kunstwerken. Kunstwerken die vertellen waar jij de komende periode de focus op mag leggen in je branding. En 1 van deze kunstwerken heb jij uitgekozen. Toegevoegd aan deze tijdelijke online galerie.

Tijdens de online tour, van ongeveer 1 uur, neem ik je mee langs de 5 kunstwerken en krijg je een #BOLDBRANDSCAN. En ervaar je hoe mijn brein als artist werkt.

Wat jij hier aan hebt en hoe het in zijn werk gaat? Als brand artist kan ik daar uren over kletsen, maar het is echt een kwestie van zelf mee maken. Lees voor een impressie de ervaringen van eerdere deelnemers.

Het leverde meteen een nieuwe klant op

Wat een bijzondere ervaring om Miranda aan het werk te zien. Samen met 5 andere ondernemers hadden we vooraf een foto van ons favoriete kunstwerk aangeleverd. Ik dacht nog wat kan ze hier nu mee, en hoe legt ze hier nu een zakelijke link mee. Nou, ik kan je zeggen dat kan ze fantastisch. Ze kon precies eruit halen welke eigenschappen ik heb en vooral hoe ik die in mijn contact met klanten nog beter kan gebruiken. Ik heb haar tips gebruikt en het leverde meteen een nieuwe klant op.

Ben je opzoek naar een frisse en unieke aanpak om je business verder uit te breiden en te laten groeien, dan kan ik je Miranda warm aanbevelen.

Roos Boer - Succesvol scheiden het Gooi

Wat een te gekke ervaring!

Wat een te gekke ervaring! En daarmee zeg ik niks te veel. Miranda heeft de gave om snel, prikkelend en volledig terecht haar visie te geven ten aanzien van mijn branding waar ik ontzettend veel aan heb gehad. Het geeft mij inzicht in mijn potentie, mijn kracht, wat ik wil uitstralen en wat ik daarbij vooral wel en niet zou kunnen inzetten. Hier kan ik wel een hele dag met haar over sparren!

Kim Hendriks - Lawyer of attraction

YES! Ik weet genoeg, ik wil ook deelnemen de pop-up galerie voor maar €47,-  En reserveer mijn ticket direct via de button hieronder.

Het zetten alles even op scherp

Een interessante intuïtieve sessie, waar ik totaal zonder verwachtingen inging. Bijzonder te ontdekken hoe snel we bij de kern kwamen.
Miranda kwam, door het beeld dat ik haar gestuurd had, met verrassende inzichten die mij triggerde en mij meteen aan het denken zetten. Het zette alles even op scherp. Vanuit mijn nieuwe inzichten plan ik momenteel de stappen die nodig zijn om richting te geven aan de weg die ik wil volgen. Een aanrader voor iedere ondernemer!

Meriam Slijkerman - High-end businesscoach

Op basis van 1 kunstwerk kwam Miranda met enorm zinnige tips

Hoe het kan weet ik niet, maar op basis van 1 kunstwerk kwam Miranda met enorm zinnige en nuttige tips voor mijn branding. Het belangrijkste advies is om meer te laten zien dat ik niet binnen de lijntjes pas. Ik hoef geen instemming van anderen. En dat laat ik dan zien met een twist, met humor. Af en toe eens iets geks en opvallends. Niet altijd zo serieus, maar lekker spelen. En dat mag ook visueel. Ja, hier word ik helemaal blij van. Dankjewel Miranda!

Ester Oude Nijhuis

Wil jij weten wat kunst over jouw branding zegt?

Meld je dan nu aan voor de eerst volgende online pop-up galerie. Een ticket kost nu tijdelijk maar €47,- i.p.v €97,-

Er kwamen verrassende aspecten naar voren

Ik was nieuwe manieren aan het bedenken om mijn vernieuwde bedrijfsconcept naar buiten te brengen, maar liep daar op sommige elementen op vast. Miranda heeft in een paar minuten als brand artist ingetuned op mij en ik mocht intuïtief kunst kiezen. Hierdoor kwamen er verrassende aspecten naar voren die ik zelf nooit bedacht had en mij nu houvast geven in mijn presentatie naar buiten. Daarnaast passen ze 100% bij mij wat een grote rol speelt in mijn authenticiteit en dat vind ik heel belangrijk. Als ondernemer wil ik een ander geluid bieden, mijn eigen pad lopen en juist naar rechts gaan als iedereen naar links gaat. Miranda wist dat meteen te vangen en speelde hier goed op in door hiervoor suggesties te geven. Die verrassend zijn en tegelijkertijd, uniek en mij.

Kelly Smit - Business & life mentor