Studio Be Bold

EEN HUISSTIJL OM TROTS OP TE ZIJN

Ben jij een succesvolle ondernemer en herken jij dit? Je bent een aantal jaren aan het ondernemen en je vindt het geweldig. Je zit in een fijne energie en de zaken gaan goed. Je bedrijf is de afgelopen tijd gegroeid. In kennis, expertise en waarde en dat merk je. Steeds meer mensen staan te popelen om bij jou klant te worden.

Toch is er dat éne ding…

Als je heel eerlijk bent is er 1 ding waar je niet zo tevreden mee bent: de huisstijl en uitstraling van je bedrijf. Toen je startte liet je een logo en huisstijl maken, of je ontwierp het helemaal zelf. Maar door de groei van je bedrijf sluit je huisstijl niet meer aan. Het past niet meer bij het niveau van je bedrijf en jouw amibities.

Met een ongemakkelijk gevoel deel je af en toe een visitekaartje uit.

En ook je social media posts maken je ontevreden. Ze komen moeizaam tot stand. Simpelweg omdat je je niet comfortabel voelt met je huisstijl, het schuurt en het past niet meer bij jou en je bedrijf.

“Een huisstijl die niet (meer) past bij je bedrijf heeft grote gevolgen voor je bedrijf. Zeker nu er in Nederland 2 miljoen ondernemers zijn. Veel ondernemers lopen te lang door met een huisstijl die niet meer bij ze past.”

Een huisstijl die niet past heeft fatale gevolgen voor je bedrijf:

• Je wekt de indruk een starter te zijn, terwijl je een expert bent in jouw vakJe trekt ‘klanten’ aan die enkel je gratis aanbod willen, maar nooit tot koop over gaan
• Je huisstijl maakt je onzeker, dit straal je uit waardoor je klanten misloopt
• Je huisstijl is zo verouderd dat je een onprofessionele indruk maakt
• Je komt niet betrouwbaar over waardoor men in zee gaat met je concurrent

“Hierdoor loop je veel omzet mis (en ja, we vertellen dit uit ervaring)”

 NA 6 JAAR ONDERNEMEN LIEP ONS BEDRIJF VAST

In die 6 jaar was ik ontzettend gegroeid als ondernemer en ik wilde expert worden in 1 gebied. Dus gooide ik mijn aanbod om, richtte me op een andere doelgroep en…

… EN MIJN BEDRIJF STOND STIL

Gefrustreerd zocht ik naar een oplossing. Wat bleek? Mijn mooie huisstijl die ik maakte bij de start van het bedrijf paste niet meer. De uitstraling sloot niet aan bij mijn ideale klant.

ZO HOEFT HET BIJ JOU NIET TE GAAN

Zodra ik dit had ontdekt, creëerde ik een fantastische nieuwe huisstijl. Eentje waar ik echt trots op was. En die perfect bij het bedrijf en mijn ideale klant aansloot. Door deze transformatie merkte ik een 180 graden draai. De een na de ander opdracht kwam binnen. Na dit enorme effect van een passende huisstijl besloot ik: dit wil ik aan alle succesvolle ondernemers laten weten!

Want hoe zou het voor jou zijn als:

• Je met je high-end uitstraling klanten aantrekt die wel op jouw aanbod ingaan
• Je trots bent op je huisstijl en met nieuwe energie je bedrijf onder de aandacht brengt
• Je huisstijl weer past bij het huidige niveau van je bedrijf en jouw ambities
• Jij een continue stroom van klanten ontvangt, zonder meer te werken
• Je stralend je visitekaartje uitdeelt

“Zodat jij 20% meer winst maakt dan voorheen (dit is wetenschappelijk bewezen)”

YES, hoe pak ik dat aan!

Om weer trots te worden op je huisstijl is het nodig om in actie te komen. Je huisstijl vernieuwen of over te gaan naar een hele nieuwe huisstijl.

Stap voor stap

Met de ‘Studio BE BOLD’ methode doorlopen we een aantal stappen waarbij ik je meeneem in het ontwerpproces. Deze methode is speciaal bedoeld voor succesvolle ondernemers die weinig tijd hebben. Ik neem het werk voor je uit handen.

Niet alleen maar een mooi logootje

Je huisstijl is de weerspiegeling van je bedrijf. Als jij over je bedrijf vertelt is dat vol enthousiasme. En krijg ik daar een bepaald gevoel bij. Dat gevoel wil je ook oproepen als iemand je website bezoekt of je visitekaartje krijgt.
Daarom maak ik niet even snel een mooi logootje vanuit een standaard template. Wat ik wel doe is goed kijken waar jouw bedrijf voor staat en onderzoeken wat je wilt uitstralen. Daarna maak ik een huisstijl die helemaal op maat is. En perfect bij jou, je bedrijf en je ideale klant past.
Enkel het beste voor mijn klanten!

“Je nieuwe huisstijl maakt dat jij trots bent. Professioneel, kwalitatief en geloofwaardig overkomt en klanten aantrekt, die bij jou passen.”

Wil jij een vernieuwde huisstijl, die voor 100% past bij jou, je bedrijf en klanten?

Vul onderstaand formulier in, dan denk ik vrijblijvend met jou mee, wat voor jou de slimste oplossing is.

Wil jij jezelf positioneren als dé leading expert in jouw branche?

En weten hoe je dit bereikt door middel van je branding en design? Schrijf je dan nu in voor mijn ‘Free firestarters’ en ontvang onregelmatig inspiratie, tips en verhalen hoe je dit bereikt. En ga van gemiddeld naar outstanding!